Nieuwe trap in Rotterdam en omgeving

Je trap bepaalt een groot deel van de uitstraling van je huis. Wil jij een strakke moderne trap? Of een romantische houten? En hoe is het eigenlijk gesteld met de staat van je trap? Tenslotte gebruik je hem elke dag. Ga voor een compleet nieuwe trap van A.C. De Does & Zn.

Een houten trap

Ons bedrijf plaatst en bouwt met name houten trappen. Hout heeft namelijk tal van voordelen en je kunt kiezen uit verschillende soorten.

Hou je van warme voeten? Hout houdt warmte langer vast. Geen zin om dagelijks de trap te reinigen? Een houten trap neem je enkel met een doekje af en geef je een wekelijkse stofzuigbeurt. Bovendien is elke trappenwens mogelijk met hout. Wentelend, recht of zwevend.

Je kunt bij ons kiezen uit de houtsoorten:

  • Eikenhouten trap: eikenhout is goed bestand tegen slijtage, heeft een extreme duurzaamheid en is makkelijk te onderhouden. Ook zijn er verschillende variaties mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van grijs eiken?
  • Vurenhouten trap: vuurhout is een zacht houtsoort. Is dat verstandig voor een trap? Ja, juist! Deze houtsoort geeft een warme uitstraling, maar ook makkelijk over te schilderen of te bekleden met vloerbedekking. En deze trappen zijn prijstechnisch ook nog eens heel gunstig.
  • Hardhouten trap: bij hardhout is slijtage bijna niet mogelijk. Snel even naar boven rennen op je naaldhakken of stevige schoenen om iets te pakken is geen probleem: het laat geen sporen van beschadiging achter. Staat jouw trap midden in je woonkamer of keuken? Dan is hardhout ook een van de mooiste soorten om te zien.